Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δημόσια επιστολή υπαλλήλων της Ubisoft απαιτεί αλλαγές στη βιομηχανία του gaming

*
Περίπου 600 τωρινοί και πρώην υπάλληλοι της Ubisoft υπέγραψαν μια δημόσια επιστολή που απαιτεί θεμελιώδεις αλλαγές στη βιομηχανία του gaming. Η επιστολή έρχεται ως αντίκτυπο της πρόσφατης αποκάλυψης της ύπαρξης σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των εργαζομένων της Activision Blizzard τη στιγμή που εργαζόμενοι της εταιρείας διαμαρτύρονται για τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν. Μόλις πριν από λίγες μέρες μάλιστα η Ubisoft δέχτηκε κι αυτή με τη σειρά της αγωγή με κατηγορίες σχετικές με σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και την ύπαρξη διακρίσεων ανάμεσα στα στελέχη της. Η επιστολή των υπαλλήλων της γαλλικής εταιρείας ζητά να καταλογιστούν ευθύνες στους υπαίτιους, ενώ κατηγορεί την ίδια την εταιρεία για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και μηδενική πρόθεση απομάκρυνσης ατόμων που προβαίνουν σε κακόβουλες πράξεις ενάντια σε συναδέλφους τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*