Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν νέες πληροφορίες για το ακυρωθέν Aliens: Hadleys Hope της 3D Realms

*
Το Aliens: Hadleys Hope προοριζόταν να γίνει το επόμενο σημαντικό παιχνίδι Aliens, με την 3D Realms να διαχειρίζεται την ανάπτυξή του. Ο τίτλος θα ήταν ένα first-person story-driven PvE multiplayer adventure shooter και έπειτα από μία σειρά tweets του Frederik Schreiber της 3D Realms αποκομίζουμε μερικές ακόμα πληροφορίες για το gameplay του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τον Schreiber, το Aliens: Hadleys Hope θα αποτελούσε την υπέρτατη εμπειρία Aliens, συνδυάζοντας αρμονικά τον τρόμο και την δράση. Ως Marines, οι παίκτες θα έπρεπε να δουλέψουν σαν ομάδα για να νικήσουν τη Βασίλισσα και να δραπετεύσουν από τον πλανήτη. Ο κάθε χαρακτήρας θα είχε μοναδικές ικανότητες και θα υπήρχαν διαφορετικά classes, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τις επιλογές των παικτών.


Από την άλλη πλευρά, ως Aliens, ο κάθε παίκτης θα ξεκινούσε από μία υπόγεια Terraforming εγκατάσταση. Πρώτα, θα έπρεπε να αφήσουν ένα αβγό και στη συνέχεια έναν Facehugger. Ο χειρισμός των Aliens θα γινόταν μέσω του HiveMind, από όπου οι παίκτες θα μπορούσαν να ελέγχουν μία μονάδα κάθε φορά, αλλάζοντας σε μία άλλη κατ’ επιλογή, σε πραγματικό χρόνο. Χειριζόμενοι τους Facehuggers, θα έπρεπε να εντοπίσουν Colonists, ούτως ώστε να δημιουργήσουν Xenomorphs. Όταν ο παίκτης θα δημιουργούσε αρκετά, θα είχε τη δυνατότητα να επιτεθεί και να σκοτώσει τους Marines.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*