Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του νέου Resident Evil, του Project Resistance

*
Μετά τις ανακοινώσεις περί επικείμενης αποκάλυψής του, σε thumbnail preview site του YouTube βρέθηκαν οι πρώτες εικόνες του Project Resistance. Σε αυτές θα δείτε χαρακτήρες που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σειρά. Συνολικά είναι τέσσερεις, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Επιπλέον βλέπουμε οτι υπάρχουν shotguns και πιστόλια.

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, το “Project Resistance”, πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC ενώ οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 18:00μμ. Το announcement trailer θα δημοσιευτεί στο κανάλι του Resident Evil στο YouTube.


Επιπλέον το “Project Resistance” θα παρουσιαστεί στο Tokyo Game Show 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 15 Σεπτεμβρίου στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Εκεί, μελη της ομάδας ανάπτυξης θα φέρουν το κοινό σε μια πρώτη επαφή με τον επερχόμενο τίτλο, μέσω της διοργάνωσης μιας σειράς από stage events. Επιπλέον, οι επισκεπτες του Tokyo Game Show 2019 θα μπορέσουν να παίξουν το “Project Resistance” με την προϋπόθεση να έχουν πραγματοποιήσει σχετική εγγραφή προηγουμένως.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*