Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το World of Warcraft: Burning Crusade Classic

*
Το άρωμα του World of Warcraft: Burning Crusade Classic έρχεται όλο και πιο κοντά στους fans του WOW Classic, καθώς διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες,λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του φετινού BlizzConline. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνονται στο press kit του BlizzConline, όπως το παρουσίασε το WOWHead μαζί με τις πληροφορίες για το πρώτο major content patch του Shadowlands, Chains of Domination.

To World of Warcraft: Burning Crusade Classic θα φέρει ξανά τους παίκτες στον κόσμο του Outland για να σταματήσουν την εισβολή του Burning Legion όπως έγιναν όλα με την κυκλοφορία του Burning Crusade το 2007. Κάθε παίκτης θα έχει πρόσβαση στο Burning Crusade Classic δωρεάν με ενεργή συνδρομή στο παιχνίδι και φυσικά θα μπορεί να μεταφέρει τους χαρακτήρες του από το WOW Classic.

Για το Chains of Domination του World of Warcraft: Shadowlands, το patch θα προσφέρει ένα νέο raid με την ονομασία Sanctum of Domination, νέο pvp season και seasonal Mythic Keystone dungeon. Φυσικά δεν θα λείψουν και τα νέα mounts και pets που θα κρατήσουν συντροφιά στους χαρακτήρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*