Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πιθανοί τίτλοι υπό ανάπτυξη απο την Obsidian Entertainment και την Compulsion Games

*
Διέρρευσαν δύο αποκλειστικά παιχνίδια των Xbox Game Studios, τα οποία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Ο λόγος για το Pentinent της Obsidian Entertainment και το Midnight της Compulsion Games. Το ρεπορτάζ έρχεται απο το Windows Central.

Το Pentinent αποκαλύφθηκε απο τον δημοσιογράφο Jeff Grubb και φημολογείται πως αναπτύσσεται απο μια μικρή ομάδα developers που συμμετείχαν στη δημιουργία του Fallout: New Vegas, και τον Josh Sawyer ο οποίος είχε διοικητικό ρόλο στο The Outer Worlds. Οι φήμες αναφέρουν πως προορίζεται για κυκλοφορία μέσα στο 2022 και πρόκειται για παιχνίδι μυστηρίου με στοιχεία RPG. Οι παίκτες θα προσπαθήσουν να ξεδιαλύνουν μια δολοφονία.

Όσον αφορά το Midnight, απο την ομάδα ανάπτυξης του We Happy Few, θα είναι ένα action game τρίτου προσώπου σε ένα σκοτείνο περιβάλλον βγαλμένο από τη φαντασία.


To ρεπορτάζ αναφέρεται σε διαρροές και για το επερχόμενο fantasy RPG της Obsidian “Avowed” καθώς και για έναν νέο τίτλο με προσωρινό όνομα “Project Belfry”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*