Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν το σενάριο και το τέλος του Resident Evil 8: Village

*
Δεν αποκλείεται, με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο να μάθετε τα πάντα για το Resident Evil 8: Village πριν καν ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Τώρα, μέσω μιας νέας διαρροής, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν το σενάριο και το τέλος του παιχνιδιού.

Εδώ πάντως δεν πρόκειται να διαβάσετε κάτι σχετικό, μιας και επιθυμίας είναι από τη μία να σεβαστούμε τον κόπο των δημιουργών, από την άλλη τους fans της σειράς που περιμενουν πως και πως τον τίτλο.


Το Resident Evill 8: Village έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, για PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X και PC. Η κυκλοφορία του σε συστήματα προηγούμενης γενιάς δεν είναι εφικτή, λόγω του ότι η ομάδα ανάπτυξης δεν θεωρεί πως η τεχνολογία τους επαρκεί για την εμπειρία που θέλει να προσφέρει στο κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*