Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν φωτογραφίες από Xbox Series X Prototype

*
Το Xbox Series X αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο των Game Awards 2019 και πλέον ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και οι πρώτες εικόνες από το κουτί του, μέσα από ένα protype. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζεται στο πίσω μέρος της συσκευής, καθώς όπως θα θυμάστε, η AMD χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο render του, ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν κάποια γραφήματα που βασίζονταν σε πληροφορίες από insiders. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Twitter και επιβεβαιώθηκαν ως προς την αυθεντικότητά τους από τον Brad Sams του Thurrott. Δείχνουν τα δύο τμήματα για το εξαερισμό, δύο USB-A ports στο πίσω μέρος και μία στο μπροστινό, μία HDMI-out, ένα optical audio port, υποδοχή για Ethernet και παροχή ρεύματος. Στο εν λόγω κουτί υπάρχει αναφορά που σημειώνει πως πρόκειται για “Xbox Product Name Placeholder” και προς το παρόν πρέπει να ληφθούν όλες οι παραπάνω πληροφορίες ως ανεπίσημες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*