Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε ακυρωμένο παιχνίδι The Legend of Zelda με πρωταγωνίστρια την Sheik

*
Μια πρόσφατη διαρροή από το Source Gaming, αποκαλύπτει ένα ακυρωμένο παιχνίδι στον κόσμο του The Legend of Zelda με πρωταγωνίστρια την Sheik. Για τον τίτλο φαίνεται να ήταν υπεύθυνο το studio το οποίο δουλεύει πλέον στο Metriod Prime 4. Την Shiek αρχικά την γνωρίσαμε ως άντρα, τελικά, όμως, αποκαλύπτεται πως στην πραγματικότητα είναι η πριγκίπισσα Zelda.

Σύμφωνα με την διαρροή, το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε ανάμεσα στο 2005 και 2008. Ο τίτλος θα ήταν action RPG, κάτι που ακολουθεί το είδος των παραδοσιακών παιχνιδιών The Legend of Zelda, αλλά σύμφωνα με ένα έγγραφο, θα ήταν 10 φορές πιο περίεργο από τις περιπέτειες του Link. Αξίζει να σημειωθεί πως η Nintendo δεν έχει αναφέρει ποτέ στο παρελθόν το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός τίτλου με πρωταγωνίστρια την Sheik.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*