Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε η λίστα των εταιρειών που θα υποστηρίζει την τεχνολογία Intel XeSS για το AI-upscaling

*
Μία νέα λίστα ήρθε στη δημοσιότητα και αναφέρει τις εταιρείες που θα στηρίξουν την τεχνολογία Intel XeSS που θα ασχολείται με το upscaling μέσω ΑΙ, θα τεθεί απέναντι από το DLSS της Nvidia και θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο της CES 2022. Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που διέρρευσε και εντοπίσαμε στο DSOG, τα studios που θα συνεργαστούν με την Intel και τα εργαλεία της είναι αρκετά και μέσα σε αυτά βρίσκονται οι 505 Games, EXOR Studios, Fishlabs, Codemasters, Hashbane, IO Interactive, Illfonic, Kojima Productions, Massive Work Studio, PUBG Studios, Techland, Ubisoft και Wonder People. Μάλιστα, αναφέρεται και το Death Stranding Director’s Cut για το PC που θα το υποστηρίζει και άρα ίσως περιμένουμε και σχετικές ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*