Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε ο source code του Xbox και των Windows NT 3.5

*
Ο source code του αρχικού Xbox διέρρευσε, μαζί με αυτόν μιας έκδοσης των Windows NT 3.5. Ο συγκεκριμένος κώδικας της κονσόλας περιλαμβάνει τον πυρήνα του λειτουργικού, μιας custom έκδοσης δηλαδή των Windows 2000. Εκπρόσωπος της Microsoft επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα του κώδικα σε ιστοσελίδα του εξωτερικού. Πάντως η εν λόγω εξέλιξη δεν δείχνει να ανησυχεί πέραν του φυσιολογικού την Microsoft, καθώς θεωρείται από την εταιρεία αδύνατο να βοηθήσει στην περαιτέρω επέκταση του emulation για τα games του πρώτου Xbox. Σε ό,τι αφορά τον κώδικα της σχεδόν τελικής έκδοσης των Windows NT 3.5 περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα build tools και σίγουρα θα επιτρέψει στους λάτρεις της αναζήτησης να ανακαλύψουν αρκετά από τα μυστικά του λειτουργικού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*