Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε το Virtua Fighter eSports για το PlayStation 4

*
Ένα νέο παιχνίδι, που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, προστίθεται στο PlayStation Store στην Ιαπωνία και φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμο για το PlayStation 4. Πρόκειται για το Virtua Fighter eSports, το οποίο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς fighting games της Sega, όπως όλα δείχνουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε προστεθεί σε λίστα αξιολόγησης της Κορέας ένας άλλος τίτλος της σειράς, το Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown. Άγνωστο παραμένει για την ώρα εάν πρόκειται για το ίδιο ή διαφορετικό παιχνίδι.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Sega είχε ανακοινώσει στο Tokyo Game Show, το project “Virtua Fighter x esports”, για το οποίο δεν είχε δώσει μοιραστεί πολλές πληροφορίες. Αναμένονται νεότερα, όπως και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*