Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσε υλικό από ακυρωμένο Batman: Arkham Knight sequel (photos)

*
Οπτικό υλικό από ένα παιχνίδι που εικάζεται πως είναι ένα sequel του Batman: Arkham Knight που ακυρώθηκε, είδαν το φως της δημοσιότητας. Η διαρροή περιλαμβάνει πληροφορίες για την ιστορία, το concept art και τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, με τους παίκτες να αναλαμβάνουν τον ρόλο του Damian Wayne και προσπαθούν να βάλουν μια τάξη στη Gotham City.

Το batbike ήταν προγραμματισμένο να παίζει ενεργό ρόλο, ενώ σημειώνεται πως η ομάδα ανάπτυξης είχε αναπτύξει ένα σύστημα nemesis, αντίστοιχο με αυτό του Middle-Earth. Στο art που διέρρευσε φαίνεται να υπάρχουν ακόμη αποδώσεις των Two-Face, Gorilla Grodd, Black Mask, αλλά και ηλικιωμένες εκδόσεις των Bruce Wayne και Dick Grayson. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, οπότε δείτε το παρακάτω υλικό και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*