Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαγωνισμός PS4 games + PES 2014

Στo Enternity συνεχίζονται οι διαγωνισμοί με δώρα video games και έτσι σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε δικά σας 5 αντίτυπα του Killzone: Shadow Fall και 5 αντίτυπα του inFAMOUS: Second Son για το PS4. Για να μπείτε κλήρωση θα πρέπει να μαζέψετε 100 πόντους βάσει του συστήματος συλλογής που αναλύεται στην ειδική σελίδα του Enternity ή να κάνετε like (ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια αλληλεπίδρασης) στη σχετική ανάρτηση στο Facebook Page μας. Ακόμη, οι φίλοι μας στο facebook (τους οποίους ευχαριστούμε και για τα 30.000 likes στη σελίδα), μπορούν να μπουν στην κλήρωση για 7 αντίτυπα του PES 2014 (4 για PS3 και 3 για Xbox 360). Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να απαντήσουν σε μια απλή ερώτηση εδώ. Στην κλήρωση για τα αντίτυπα θα μπουν όσοι χρήστες κάνουν οποιαδήποτε από τις παραπάνω ενέργειες (για τον κάθε διαγωνισμό ξεχωριστά) μέχρι την Κυριακή 31 Αυγούστου στις 23:59:59, ενώ οι τυχεροί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 01 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε το PlayStation Greece για τα δώρα. Γίνετε μέλη στην επίσημη σελίδα στο Facebook κάνοντας like
 




Ευχαριστούμε τα sites Diagonismos.gr, ediagonismoi, e-win, KERDISETO, Nethall και Save and win για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.

Όροι συμμετοχής:
- Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο οι χρήστες που είναι μέλη στο Enternity.
- Αποκλείονται από το διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στο Enternity και την Sony, καθώς και οι συγγενείς τους α’ βαθμού.
- Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που δεν παραβαίνουν τους όρους χρήσης του Enternity και έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59:59 της Κυριακής 31 Αυγούστου.
- To Enternity δε φέρει ευθύνη για την (ηλικιακή) καταλληλότητα ενός δώρου. Τα μέλη που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αναπαραγωγής του (πχ. ανήλικοι) αποδέχονται αυτόματα πως με τη νίκη τους θα πρέπει να ενημερώσουν και τους γονείς τους, έτσι ώστε να πάρουν την κατάλληλη άδεια.
- Το κόστος αποστολής του δώρου βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τους νικητές.


Καλή επιτυχία!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
25 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*