Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαζύγιο για Square Enix και IO Interactive

*
Η Square Enix ανακοίνωσε πως η κοινή πορεία της με την IO Interactive έφτασε στο τέλος της. Η ιαπωνική εταιρία ανέφερε πως για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά και να εστιάσει στα projects που έχουν σημασία, αποφάσισε “με βαριά καρδιά” να αφήσει πίσω της την IO Interactive, έχοντας ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για να την πουλήσει και να καταλήξει σε άλλα χέρια ώστε να μην χαθεί πλήρως το studio από τη βιομηχανία. Αναφέρει πως δεν υπάρχει βεβαιότητα κατά πόσο αυτές οι συζητήσεις θα φέρουν τελικά αποτέλεσμα, οπότε τίποτε δεν είναι ακόμα απόλυτα ξεκάθαρο. Το τι τελικά θα σημαίνει αυτό τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για την ιδιοκτησία των IP (Hitman, Kane&Lynch, Mini Ninjas) δεν είναι αυτή τη στιγμή γνωστό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Πολύ κρίμα για τη σειρά Hitman. Είναι δύσκολη μεν, αλλά ποιοτική δε.
      Επιπλέον η IO Interactive έχει δείξει στο παρελθόν ότι η δουλειά της είναι καταπληκτική. Κρίμα να κλείσει ένα δυνατό studio.
      Μακάρι οι υπάλληλοι να απορροφηθούν γρήγορα από αλλού και να αποδειχτεί ότι αποφάσισε λανθασμένα η Square Enix με αυτή την κίνηση της.

*