Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμα τα πρώτα συγκριτικά videos του Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Στην πλατφόρμα του YouTube, οι χρήστες ENXGMA και Real KeV3n δημοσίευσαν δύο videos αναλύοντας τις διαφορές των γραφικών ανάμεσα στην original και στην remastered εκδοχή των GTA 3, GTA Vice City and GTA San Andreas.

Αμέσως γίνεται αντιληπτή η διαφορά των τίτλων remastered όσον αφορά το καλύτερο σύστημα φωτισμού, την μεγαλύτερη απόσταση στην οποία μπορεί να δει ο παίκτης και στα καλύτερα textures. Επιπλέον εντυπωσιάζουν οι αντανακλάσεις όπως και τα βελτιωμένα μοντέλα 3D – ακόμα και για αντικείμενα που απλά βρίσκονται στο περιβάλλον.


Ένα αμφιλεγόμενο χαρακτηριστικό είναι οι καρτουνίστικες μορφές των χαρακτήρων. Παρόλα αυτά η Rockstar έχει φροντίσει ώστε οι χαρακτήρες να έχουν μία πιο «ρεαλιστική» φιγούρα σε σχέση με τα original παιχνίδια.

Σχετικά με το περιβάλλον η Rockstar έχει προσθέσει εντυπωσιακά στοιχεία και υφές σε πολλά κτίρια. Επίσης φαίνεται πως ασχολήθηκε και με τα καιρικά φαινόμενα αφού στην έκδοση remastered υπάρχει και ομίχλη, σαν επακόλουθο της βροχής.

Από ότι φαίνεται το Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition δεν πρόκειται για ένα από re-release, διότι έχει γίνει εξαιρετική δουλειά και οι διαφορές ανάμεσα στην παλιά και στην καινούργια έκδοση είναι θεαματικές.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, Xbox One και PC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Grove Street Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Rockstar

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*