Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμες για Switch η δεύτερη και η τρίτη σεζόν του The Walking Dead (trailer)

Επιτέλους, οι κάτοχοι Nintendo Switch έχουν στη διάθεσή τους όλη τη σειρά The Walking Dead της Telltale Games. Στις 21 Ιανουαρίου 2020, προστέθηκαν στο eShop της κονσόλας η δεύτερη και η τρίτη σεζόν.

Η σειρά δεν προσγειώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας. Ολόκληρη η πρώτη σεζόν αλλά και το πρώτο επεισόδιο της τέταρτης λανσαρίστηκαν για Nintendo Switch τον Αύγουστο του 2018. Όμως τα πλάνα για τις άλλες δυο μπήκαν στον πάγο ένα μήνα αργότερα, λόγω του κύμματος απολύσεων στην Telltale.


Από τότε, ο δημιουργός του The Walking Dead, Robert Kirkman με την εταιρεία του, Skybound Entertainment ανέλαβε τις διαδικασίες έκδοσεις των τίτλων της Telltale και αρχικά η δεύτερη και τρίτη σεζόν επρόκειτο να είναι διαθέσιμες από το Σεπτέμβριο του 2019, κάτι που δεν έγινε τότε, για λόγους που ποτέ δεν εξηγήθηκαν.

Τέσσερεις μήνες μετά από όσα προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός, οι περιπέτειες της Clementine και των φίλων της συνεχίζονται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*