Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η open beta του Magic: Legends για PC (trailer)

Η Perfect World Entertainment και η Cryptic Studios ανακοίνωσαν ότι η έκδοση beta του Magic: Legends θα είναι διαθέσιμη έως και τις 6 Απριλίου. Η πρώιμη αυτή έκδοση θα διατεθεί μόνο για τους χρήστες του PC για την ώρα, μέσω του Arc Games website ή του Epic Games Store.

Πρόκειται για ένα free-to-play massive multiplayer online action RPG που λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Magic: The Gathering. Οι αρχαίες δυνάμεις του κακού κινούνται στο σκοτάδι και έχει ανατεθεί σε εσάς να συγκεντρώσετε τη δύναμη που απαιτείται για να τις αντιμετωπίσετε. Επιλέξτε τη διαδρομή σας μέσα από διαφορετικά επίπεδα, συλλέξτε μοναδικά ξόρκια, αντικείμενα και εξοπλισμό, για να σώσετε το Multiverse από τη μεγάλη αυτή απειλή.


Το Magic: Legends θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για PC, Xbox One και PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*