Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη η πρώτη αναβάθμιση λογισμικού του PlayStation 5

*
Η Sony έκανε διαθέσιμο το πρώτο update λογισμικού του PlayStation 5, έκδοσης 20.02-02.25.00 και μεγέθους 866MB, το οποίο βελτιώνει την απόδοση του συστήματος. Η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, οπότε άγνωστο παραμένει εάν διορθώθηκαν τα προβλήματα της κονσόλας όταν βρίσκεται σε rest mode. Σύμφωνα πάντως με σχετικά δημοσιεύματα, το συγκεκριμένο update δε διορθώνει το bug που κάνει ορισμένα παιχνίδια να μένουν κολλημένα σε κατάσταση αναμονής κατά τη διάρκεια λήψης παιχνιδιών ή εφαρμογών.

Για τη λήψη του νέου λογισμικού από την κονσόλα σας, επιλέξτε Settings > System > System Software > System Software Update and Settings > Update System Software. Το PlayStation 5 κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου 2020 στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*