Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμη σε έκδοση early access η Unreal Engine 5 (video)

Ήρθε η στιγμή να δαμάσετε τη δύναμη της Unreal Engine 5, καθώς η Epic Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σε έκδοση early access.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από το νέο tech showcase της Epic Games στο Valley of the Ancient, το αρχικό tech demo της Unreal Engine 5 που παρουσιάστηκε το 2020. Η Epic Games μαζί με μια ομάδα από ταλαντούχους developers δοκίμασαν τις νέες δυνατότητες της μηχανής γραφικών προσφέροντας ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα που φαίνεται στο νέο tech showcase.


Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες της, αλλά και να πειραματιστείτε με το Valley of the Ancient το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένας λογαριασμός στην Unreal Engine. Η Epic Games από την δική της μεριά θα πραγματοποιήσει εβδομαδιαία devstreams με σκοπό την ενημέρωση των developers σχετικά με την Unreal Engine.

Η Unreal Engine 5 θα γίνει πλήρως διαθέσιμη στις αρχές του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*