Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο από 19 Νοεμβρίου το Google Stadia (trailer)

Όπως ανακοινώθηκε, το Google Stadia θα λανσαριστεί στις 19 Νοεμβρίου 2019. Αρχικά, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές του Stadia Pro, έναντι $9,99 μηνιαίως. Η δωρεάν έκδοση του Stadia θα λανσαριστεί μέσα στο 2020.

Το Stadia streamάρει παιχνίδια από τα data centers της Google στη συσκευή που επιλέγετε. Για να παίξετε σε τηλεόραση συνδέετε το Chromecast Ultra και συγχρονίζετε το Stadia controller με τη χρήση του Stadia app στο smartphone σας. Όταν έχετε κάνει όλα τα παραπάνω μπορείτε να κάνετε ένα ακόμα βήμα στον κόσμο της διασκέδασης. Επίσης, μέσω Stadia μπορείτε να παίξετε σε laptops, desktops, επιλεγμένα tablets και smartphones.


Μπορείτε να παραγγείλετε τη Founder’s Edition του Stadia μέσω του Stadia.com. Περιλαμβάνει τρίμηνη συνδρομή Stadia Pro, ένα Buddy Pass για κάποιο φίλο σας, ένα Chromecast Ultra και το αποκλειστικό Night Blue Stadia Controller. Ακολουθεί ένα νέο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*