Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για PC το Tropico 5 - Complete Collection

Η Kalypso Media ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Tropico 5 - Complete Collection για PC και οι επίδοξοι, ανά τον κόσμο δικτάτορες, καλούνται να αξιολογήσουν το υλικό που θα περιέχεται στο πακέτο. Με βάση τα όσα έχουν έως τώρα γίνει γνωστά, όσοι αποφασίσουν να προβούν σε αγορά, εκτός του βασικού τίτλου, θα αποκτήσουν τα δύο expansions, τα ‘Espionage’ και ‘Waterborne’ αλλά και τα 10 DLC που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα. Το Tropico 5 - Complete Collection υπόσχεται στους παίκτες περισσότερες από 100 ώρες διασκέδασης, νέους χάρτες, αποστολές, κτίρια αλλά και...μούσια. Στη συνέχεια του άρθρου μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό announcement trailer.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • zerocool7545
    • Απαράδεκτο παιχνίδι.Η Kalypso Media έβγαλε ένα μισό παιχνίδι και έπρερε κάθε μήνα να αγοράζεις καινούργιο dlc μέχρι να γίνει το παιχνίδι playable.Είμαι λάτρης των tropico αλλά τα λεφτά μου δεν πρόκειται να τα δει ποτέ η εταιρία.

    • T_K_L_L_LUIGI
    • @zerocool7545 Πάντα το έκανε αυτό,απλά σε αυτή την κυκλοφορία το τερμάτισε.Γενικά απλά περιμένεις την full έκδοση μετά από 1.5 χρόνο και την παίρνεις σε μια νορμαλ τιμή.

*