Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για PS4 και Xbox One το Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy

*
Η Square Enix κυκλοφόρησε το Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy bundle σε ψηφιακή μορφή για PlayStation 4 και Xbox One. Η τιμή του είναι €49,99, όμως έως τις 2 Απριλίου θα πωλείται με έκπτωση 60%, δηλαδή €19,99.

Το Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy περιλαμβάνει τα Tomb Raider: Definitive Edition, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration και Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition, που σημαίνει ότι περιλαμβάνεται όλο το επιπλέον περιεχόμενο που είχε κυκλοφορήσει για κάθε τίτλο.


Οι περιπέτειες της Lara Croft αναμένεται να χαρίσουν στους παίκτες δεκάδες ώρες δράσης και εξερεύνησης, ξεκινώντας από το νησί Yamatai στις ακτές της Ιαπωνίας, συνεχίζοντας στην παγωμένη Σιβηρία και καταλήγοντας στο Περού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*