Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για Xbox One και Windows 10 το Harvest Moon: Light of Hope Special Edition Complete (trailer)

Οι Natsume και Appci κυκλοφόρησαν το Harvest Moon: Light of Hope Special Edition Complete για Xbox One και Windows 10 μέσω του Microsoft Store. Το Harvest Moon: Light of Hope πρωτοκυκλοφόρησε για PC μέσα από το Steam το Νοέμβριο του 2017, για PlayStation 4 και Nintendo Switch το Μάιο του 2018 και για iOS και Android το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Ο χαρακτήρας μας ξεκινά ένα ταξίδι προς τη νέα του ζωή όταν ο καιρός αποφασίζει να του βάλει δύσκολα, οδηγώντας το πλοίο με το οποίο ταξίδευε στο βυθό της θάλασσας. Έτσι ο παίκτης βρίσκει το δρόμο του προς ένα κοντινό λιμάνι και βρίσκει μια πόλη κατεστραμμένη από την καταιγίδα. Στην έρημη αυτή πόλη λοιπόν ο χαρακτήρας μας αναλαμβάνει να χτίσει τα πάντα από την αρχή, να καλλιεργήσει τρόφιμα, να συλλέξει αντικείμενα για επισκευές, να κάνει νέους φίλους, να ξεκινήσει οικογένεια και να επιδιορθώσει το φάρο του λιμανιού.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*