Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για Xbox Series το Descenders με 120 fps και cross-play με PC (trailer)

Η Sold Out και η No More Robots ανακοίνωσαν ότι η έκδοση της νέας γενιάς του Descenders έγινε διαθέσιμη για το Xbox Series X και το Xbox Series S. Οι κάτοχοι του Xbox Series X θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία modes, με το High Performance mode να προσφέρει ανάλυση 1080p και επίδοση στα 120 fps. Τα υπόλοιπα είναι το Performance mode (4K/60fps) και το Resolution mode (4K με 40-60fps). Όσο για τους κατόχους του Xbox Series S, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο Performance mode (1080p/60fps) και στο Resolution mode (1440p με 40-60fp).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε δωρεάν εάν έχετε συνδρομή Xbox Game Pass. Όσο για τους υπόλοιπους, μπορείτε να το προμηθευτείτε από το Microsft Store με έκπτωση 25%, στην τιμή των €18,74, η οποία λήγει σε 5 ημέρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*