Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για iOS και Android το Plants vs. Zombies Heroes

Το Plants vs. Zombies Heroes είναι ένα νέο collectible card game που μόλις κυκλοφόρησε για iOS και Android. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν εάν θα έχουν το ρόλο τον αμυνόμενων plants των επιτιθέμενων zombies και πέρα από τα κλασσικά standard PvP causal και ranked modes, το παιχνίδι θα διαθέτει single-player campaign με 80 περιπέτειες και 400 επίπεδα, μόνο που η διαφορά μεταξύ τους δεν είναι και τόσο προφανής. Ταυτόχρονα, η Electronic Arts και η Popcap ανακοίνωσαν ότι με αφορμή το Halloween θα κυκλοφορήσουν content updates για τα Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 και Plants vs. Zombies 2.



Στη συνέχεια μπορείτε να παρακολουθήσετε το cinematic launch trailer του Plants vs. Zombies Heroes και να σημειωθεί ότι, για την ώρα τουλάχιστον, η εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει κάνει την οποιαδήποτε νύξη περί μεταφοράς του παιχνιδιού και σε PC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*