Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για συσκευές iOS το Sonic Forces: Speed Battle

*
H κυκλοφορία του Sonic Forces βρίσκεται λίγες μέρες μακριά και για τους ανυπόμονους fans του μπλε σκαντζόχοιρου και της παρέας του, υπάρχει ως πρόγευμα το Sonic Forces: Speed Battle, με την προϋπόθεση όμως ότι διαθέτουν συσκευή με λειτουργικό iOS. Πρόκειται για ένα free-to-play endless runner με προαιρετικές αγορές εντός της εφαρμογής και εννοείται ότι υπεύθυνη για κυκλοφορία του είναι η Sega. Στο παιχνίδι,οι παίκτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 15 playable χαρακτήρες και στη συνέχεια πρέπει να "δοκιμάσουν τα πνευμόνια τους" τρέχοντας σε 12 διαδρομές. Το cast περιλαμβάνει τους Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Shadow, Rouge, E-123 Omega, Metal Sonic, Charmy, Espio, Chaos, Vector και Zavok. Η βελτίωση των δυνατοτήτων τους είναι δυνατή μέσω της συλλογής δαχτυλιδιών και γα την ώρα είναι διαθέσιμα τρία περιβάλλοντα. Τα δύο από αυτά είναι εμπνευσμένα από το Sonic Forces και όπως είναι φυσικό, υπάρχουν leaderboards. Η έκδοση του Sonic Forces: Speed Battle για συσκευές Android θα είναι διαθέσιμη από 16 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*