Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο για το Xbox One το Grand Theft Auto IV

*
Άλλος ένας τίτλος προστέθηκε στη λίστα με τα παιχνίδια που μπορείτε να απολαύσετε στο Xbox One μέσω του προγράμματος Backwards Compatibility. To Grand Theft Auto IV είναι το νέο μέλος της οικογένειας, καθώς επίσης και τα δύο επιπλέον πακέτα περιεχομένου που είχαν διατεθεί, τα The Lost and Damned και The Ballad of Gay Tony. Όσοι είχατε αγοράσει τον τίτλο ψηφιακά, θα τον δείτε να προστίθεται στη λίστα Ready to Install που βρίσκεται στο My Games & Apps, ενώ όσοι είχατε προμηθευτεί το δισκάκι, απλά τοποθετήστε το στο drive του συστήματος και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν αυτόματα.



Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι εκδόσεις του Grand Theft Auto IV είναι διαθέσιμες για το Xbox One, συμπεριλαμβανομένου της The Complete Edition. Τέλος, μπορείτε να προσθέστε στη συλλόγη σας το τέταρτο κεφάλαιο της σειράς, μέσω του ψηφιακού καταστήματος του Xbox, στην τιμή των €24,99. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*