Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο και για κινητά το Castlevania: Symphony of the Night

*
Η Konami ανακοίνωσε τη διάθεση του Castlevania: Symphony of the Night και για κινητά τηλέφωνα. Η εξέλιξη αυτή αφορά τους κατόχους συσκευών με λειτουργικά iOS και Android και η τιμή του αγγίζει τα €3,49. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο PlayStation τον Μάρτιο του 1997 και ακολούθησε μια έκδοση για το SEGA Saturn τον Ιούνιο του 1998. Τον Οκτώβριο του 2007 κυκλοφόρησε για το PSP ως Castlevania: The Dracula X Chronicles, ενώ έφτασε και στο Xbox 360 τον Μάρτιο του 2007. Τέλος, εμφανίστηκε στο PS4 τον Οκτώβριο του 2018 μέσω του Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood. Η mobile εκδοχή θα είναι συμβατή και με χειριστήρια και θα υποστηρίζει και νέο χαρακτηριστικό “Continue”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*