Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο και στην Ευρώπη το Plex για PS3 και PS4

H υπηρεσία video streaming Plex είναι διαθέσιμη πλέον και στην Ευρώπη για τα PS3 και PS4. To Plex βοηθάει στην οργάνωση των ταινιών, μουσικών αρχείων και φωτογραφιών και επιτρέπει στους χρήστες να τα κάνουν stream στην πλατφόρμα της επιλογής τους (smartphone, tablet, Xbox One, smart TV, κλπ). Μιας και η υπηρεσία κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα στο PlayStation, για την ώρα υποστηρίζονται μόνο ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα.



Οι φωτογραφίες και η μουσική θα ενσωματωθούν αργότερα, σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει καθοριστεί. Η μηνιαία συνδρομή (ή Plex Pass όπως ονομάζεται) κοστίζει $4.99, η ετήσια $39.99 και το εφ’ όρου ζωής Plex Pass $149.99. Τέλος, η επιλογή για χρήση του app από non-Plex Pass χρήστες θα είναι διαθέσιμη στο εγγύς μέλλον, όπως αναφέρεται στο επίσημο blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*