Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο σε PlayStation 4 το Summer in Mara (trailer)

Η Chibig Studio ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Summer in Mara στο PlayStation 4, με κόστος €24,99. Τα μέλη του PlayStation Plus θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς του παιχνιδιού με προνομιακή τιμή στα €19,99 μέσω του PlayStation Store. Πρόκειται για μία farming περιπέτεια στην οποία έχετε τη δυνατότητα να φροντίσετε το νησί σας, να δημιουργήσετε νέα εργαλεία και κτίρια όπως και να ταξιδέψετε με το σκάφος σας σε άλλα μέρη.

Ο ωκεανός περιέχει πάνω από 20 νησιά για εξερεύνηση, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε 25 χαρακτήρες ή και φίλους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εναλλαγή μέρας νύχτας, όπως και οι 300 περίπου αποστολές για να κάνετε τη Mara ένα καλύτερο μέρος.


Το Summer in Mara κυκλοφόρησε αρχικά σε PC και Nintendo Switch στις 16 Ιουνίου, ενώ αναμένεται σύντομα η έκδοση στο Xbox One.

Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*