Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο σε όλους το ανασχεδιασμένο library του Steam

*
H συλλογή σας στο Steam θα αρχίσει να δείχνει διαφορετικά, αφού η Valve έδωσε στη διάθεση των gamers το νέο σχεδιασμό για το library τους. Ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζονται τα games είναι πιο απλός και λιτός, αφού υπάρχει το κεντρικό hub με game news, η δραστηριότητα των φίλων, τα πρόσφατα games σας και οι συλλογές που δημιουργείτε είτε με το χέρι, είτε βάσει κριτηρίων αναζήτησης. Μπορείτε ακόμη να δείτε πλέον τα Events που λαμβάνουν χώρα στα games (όπως πχ. κάποια special multiplayer Σαββατοκύριακα) και γενικότερα υπάρχει έντονο το στοιχείο του community. Μεγάλο update επεκτείνει και τη λειτουργία Remote Play Together σε όλη τη βάση χρηστών, όπου μόνο ο host χρειάζεται να έχει το αντίτυπο ενός game και όλοι οι άλλοι απλά ένα μικρόφωνο και ένα gamepad.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*