Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Life is Strange 2: Episode 3 teaser trailer

*
Square Enix και Dontnod Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα το Life is Strange 2: Episode 3 teaser trailer που έχει τίτλο “Wastelands”. Όπως σημειώνουν οι δύο εταιρείες, σε αυτό το επεισόδιο θα δούμε τους Sean και Daniel να συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Μεξικό, λίγους μήνες αφού ξέφυγαν από την προηγούμενη περιπέτειά τους. Στη νέα τους στάση, τα αδέρφια θα έρθουν αντιμέτωπα με το παράνομο εμπόριο κάνναβης και τα δάση της Καλιφόρνια. Η σχέση μεταξύ των δύο χαρακτήρων θα περάσει από δοκιμασίες και για άλλη μια φορά θα μάθουν πόσο πολύτιμος είναι ο ένας για τον άλλο. Το Life is Strange 2: Episode 3 θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαϊου για PC, PS4 και Xbox One και τα άλλα δύο επεισόδια θα δοθούν στους gamers στις 22 Αυγούστου και 3 Δεκεμβρίου. Δείτε το teaser trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*