Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Nintendo Switch system update 9.0.0

*
Η Nintendo έδωσε στη διάθεση των κατόχων Nintendo Switch τη νεότερη έκδοση του λογισμικού της κονσόλας που ανεβαίνει πλέον στην 9.0.0. Από τα update notes σημειώνεται ότι υπάρχουν αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις, τις σημαντικότερες εκ των οποίων μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια. Αρχικά, προστέθηκε δυνατότητα αναζήτησης στο News Channel, η χρήση QR Code για το Check In στα User Settings, καθώς και η δυνατότητα για ειδοποιήσεις που ορίζονται από τον χρήστη. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης στην ευαισθησία της οθόνης για την καταγραφή των εντολών, ενώ για το Nintendo Switch Lite θα υπάρχει η δυνατότητα αποκλεισμού όλων των πλήκτρων (πέραν των Capture και Home) όσο η κονσόλα βρίσκεται σβηστή.



Στη σελίδα του χρήστη προστέθηκε η επιλογή Online Play Invites, όπου και θα παρουσιάζονται οι προσκλήσεις από παίκτες για online gameplay σε συμβατά παιχνίδια. Τέλος, η νέα έκδοση του λογισμικού φέρνει βελτιώσεις σε επίπεδο σταθερότητας, ενώ λύνει και ένα πρόβλημα με το Fire Emblem: Three Houses που είχαν ορισμένοι χρήστες και δεν μπορούσαν να κάνουν load το παιχνίδι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*