Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το demo του Shadwen της Frozenbyte

Η Frozenbyte, γνωστή από την ανάπτυξη του Trine κυκλοφόρησε το PC demo του επερχόμενου stealth adventure με την ονομασία Shadwen. Όσο περισσότεροι παίξουν το demo, τόσο πιο χαμηλή θα είναι η τιμή του παιχνιδιού κατά το λανσάρισμα, κάτι το οποίο θα συμβεί εντός της άνοιξης, τόσο σε PC, όσο και σε κονσόλες. Στο Swadwen οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός δολοφόνου που έχει το χάρισμα να ελέγχει το χρόνο και πρέπει να συνοδεύσει ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Lily.



Ο πρωταγωνιστής έχει την ικανότητα να πηγαίνει μπρος και πίσω στο χρόνο, ενώ οι θάνατοι θα πρέπει να αποφεύγονται μιας και επηρεάζουν αρνητικά τη Lily. To Shadwen demo/price event θα "τρέχει" έως τις 29 Φεβρουαρίου 20:00 και για επιπλέον βραβεία, οι παίκτες μπορούν να μοιράζονται τις καλύτερές τους στιγμές στο Twitter με το hashtag "#FromTheShadows".



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*