Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το εργαλείο ανασκόπησης της χρονιάς με το Nintendo Switch σας

*
Η Nintendo διέθεσε το εργαλείο με το οποίο μπορείτε να δείτε τη δική σας ανασκόπηση του 2020 με το Nintendo Switch σας. Κάθε Δεκέμβριο εταιρείες όπως οι Spotify και Tiktok δίνουν στους χρήστες των υπηρεσιών τους πρόσβαση στην επισκόπηση του χρόνου που σπατάλησαν με αυτές τη χρονιά που περνάει. Έτσι και η Nintendo προσκαλεί τους fans της να ρίξουν μια ματιά στα παιχνίδια που έπαιξαν περισσότερο τη δύσκολη αυτή χρονιά που μας αφήνει σε λίγες ημέρες. Στη συνέχεια θα μπορούν να την κατεβάσουν για να τη μοιραστούν με τους φίλους τους στα social media.

Σε αντίθεση με την αντίστοιχη λίστα του 2019, το φετινό year-in-review της Nintendo δεν θα αναφέρει την ημέρα που παίξατε για πρώτη φορά κάποιον τίτλο στην κονσόλα. Παρόλα αυτά θα σας αποκαλύπτει την ημέρα που παίξατε περισσότερο. Μπορείτε επίσης να δείτε τον αριθμό των My Nintendo Gold points που κερδίσατε κατά τη διάρκεια του έτους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας κάνοντας κλικ εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • geocool
    • We have bad news for you.
      This is only open to non-supervised Nintendo Accounts registered in the U.S. and Canada. It looks like your Nintendo Account is getting tripped up somewhere along these lines.

*