Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το πέμπτο επεισόδιο του Minecraft: Story Mode

Η κυκλοφορία του τέταρτου επεισοδίου του Minecraft: Story mode δεν σημαίνει πως ήρθε το τέλος της σειράς μιας και η Telltale Games είναι έτοιμη να οδηγήσει το σενάριο σε νέα μονοπάτια, με την κυκλοφορία της πέμπτης συνέχειας που ονομάζεται The New Order of the Stone. Αυτό είναι και το βασικό θέμα του trailer που θα παρακολουθήσετε στο τέλος του παρόντος άρθρου, ενώ για τη συνέχεια, η εταιρεία ανάπτυξης μας επιφυλάσει τρία ακόμα επεισόδια που θα διατεθούν ως το τέλος του έτους, με το καθένα να αποτελεί add-on της τρέχουσας σεζόν του Minecraft: Story Mode.



Επιπλέον, η Telltale Games αποκάλυψε ότι σύντομα θα διατεθεί ένα νέο Skin Pack για το Minecraft βασισμένο στο Story Mode και οι τυχεροί θα είναι οι κάτοχοι του παιχνιδιού σε Windows 10 PCs, φορητές συσκευές, PlayStation και Xbox. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Minecraft: Story Mode κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC, Mac, iOS και Android.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*