Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθεσιμο για Xbox One το Undertale (trailer)

Η Tobyfox ανακοίνωσε ότι το Undertale είναι ήδη διαθέσιμο για Xbox One αλλά και μέσω του Xbox Game Pass. Πρόκειται για ένα 2D RPG, το οποίο έχει δημιουργηθεί από ένα μόνο άτομο, τον Toby Fox και έχει εμπνευστεί από δημοφιλές σειρές παιχνιδιών, όπως το Mother ή Earthbound, το Mario & Luigi αλλά και το Touhou Project. Ο παίκτης ελέγχει ένα μικρό παιδί το οποίο έπεσε στο Underground, ένα μέρος που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της Γης. Ο στόχος του είναι να προσπαθήσει να επιστρέψει στην επιφάνεια ενώ τα βάζει με διάφορα τέρατα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πράξεις του αλλάζουν την ιστορία, τους διαλόγους και την προσωπικότητα των χαρακτήρων.

Το Undertale κυκλοφόρησε αρχικά το 2015 για PC και MAC, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησαν και οι εκδόσεις για Linux, PlayStation 4, PS Vita και Nintendo Switch. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*