Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή(;) για το εξώφυλλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Gears 5

*
Φαίνεται πως όσο πλησιάζει η E3 2019 τόσο περισσότερες πληροφορίες θα διαρρέουν. Ήρθε λοιπόν η ώρα για το Gears 5, το εξώφυλλο και η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου φαίνεται πως ήρθαν στη δημοσιότητα.

Όπως σημειώνεται, η ταϊβανέζικη υπηρεσία αξιολόγησης καταλληλότητας για τα videogames πέρασε στις λίστες της το νέο σημαντικό αποκλειστικό game του Xbox. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως το νέο μέρος της σειράς θα κάνει την εμφάνισή του στα ράφια των καταστημάτων και του Microsoft Store στις 10 Σεπτεμβρίου.


Μαζί με αυτήν την πληροφορία φαίνεται να διέρρευσε και το εξώφυλλό του, στο οποίο παρουσιάζονται η Kait, μαζί με αρκετούς ακόμη χαρακτήρες που έχουν γίνει γνωστοί από τη σειρά. Προς το παρόν, οι παραπάνω πληροφορίες μεταφέρονται με ερωτηματικό, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση.

Ωστόσο, δεν κάνει κακό να κρατάμε κάποιες σημειώσεις από τώρα ενόψει E3 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*