Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή gameplay video από το Godfall του PS5 που θυμίζει God of War

*
To Godfall είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που έχουν επιβεβαιωθεί για το PlayStation 5 και ένα δείγμα του gameplay του ήρθε στο φως της δημοσιότητας από διαρροή. Το υλικό ανέβηκε στο Reddit από ένα χρήστη με το username YeaQuarterDongIng και δείχνει 6 δευτερόλεπτα από σκηνές μάχης. Το παιχνίδι θυμίζει God of War και το video προέρχεται από ένα trailer του 2019 που δεν κυκλοφόρησε τελικά ποτέ. Το Godfall ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα Game Awards 2019 και θα κυκλοφορήσει για PC και PS5. Αναπτύσσεται από την Counterplay Games και θα εκδοθεί από την Gearbox, ρίχνει το βάρος του και στο loot και χαρακτηρίζεται ακόμη από τις μάχες με έμφαση στο melee. Περισσότερα θα έχουμε για το game μέσα στη χρονιά, αλλά μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το σχετικό σύντομο υλικό, μέσα από το παρακάτω gif.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*