Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή: Το Two Point Campus είναι το επόμενο παιχνίδι της Two Point Studios

*
Το Two Point Campus είναι το επόμενο παιχνίδι από την εταιρεία ανάπτυξης που βρίσκεται πίσω από το Two Point Hospital. Η διαρροή έγινε για μια ακόμα από το Microsoft Store και άθελά του κάποιος αποκάλυψε πρόωρα το επομενο project της Two Point Studios. Αυτό που συνέβη είναι ότι ανέβηκε πριν λίγες ώρες η σελίδα του παιχνιδιού στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αμερικανικής εταιρείας. Ναι μεν δεν υπάρχει η πληροφορία για το πότε θα γίνει διαθέσιμος ο τίτλος, όμως αναμένεται για PC, Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S.

Όπως γίνεται κατανοητό η δράση μεταφέρεται στην πανεπιστημιακή κοινότητα, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα δικά σας ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, να διαμορφώνετε το πρόγραμμα σπουδών, να προσλαμβάνετε καθηγητές και να καθορίζετε την εμφάνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Πέρα από τα συνηθισμένα μαθήματα, οι φοιτητές θα μπορούν να ασχοληθούν με τη γαστρονομία και αρκετές άλλες ιδιαίτερες δραστηριότητες. 


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*