Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή αποκαλύπτει τα Crysis 2 Remastered και Crysis 3 Remastered

*
Έγγραφα της Crytek που διέρρευσαν πρόσφατα αποκαλύπτουν την επερχόμενη κυκλοφορία των Crysis 2 Remastered και Crysis 3 Remastered. Σύμφωνα με αυτά τα έγγραφα μάθαμε πρόσφατα ότι η Crytek έχει σχέδια για Crysis Batle Royale, Crysis VR, αλλά και νέα παιχνίδια Ryse και Robinson. Οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως λένε ότι η εταιρεία είχε σκοπό να κυκλοφορήσει το Crysis Remastered στις 20 Φεβρουαρίου 2020. Φυσικά αυτό δε συνέβη, αφου το παιχνίδι κυκλοφόρησε τελικά το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Φαίνεται όμως ότι η Crytek είχε στα σχέδιά της την κυκλοφορία του Crysis 2 Remastered μόλις 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου, δηλαδή τον περασμένο Αύγουστο. Στη συνέχεια τα έγγραφα αναφέρουν την κυκλοφορία του Crysis 3 Remastered το Φεβρουάριο του 2021 και την κυκλοφορία του Crysis Collection το Μάιο του 2021. Φυσικά κανένα από αυτά δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως και δεδομένης της καθυστέρησης της κυκλοφορίας του πρώτου εξ’ αυτών (σύμφωνα πάντα με τη διαρροή), ποιος ξέρει αν τελικά θα δούμε όντως το λανσάρισμα των δύο sequels του κλασικού παιχνιδιού σε έκδοση remaster. Αναμένουμε την ανταπόκριση της ίδιας της Crytek στο εν λόγω leak για να μάθουμε περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*