Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή ημερομηνίας για την κυκλοφορία του The Outer Worlds

*
Το The Outer Worlds είναι ένας από τους πολυαναμενόμενους τίτλους για το 2019. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του, όμως αυτό φαίνεται ότι αλλάζει μέσω μιας αλλαγής που παρατηρήθηκε στη βάση δεδομένων του Steam. Έτσι λοιπόν, εφόσον οι πληροφορίες ισχύουν, το The Outer Worlds θα κυκλοφορήσει στις 6 Αυγούστου 2019, για PlayStation 4, Xbox One και PC. Πιθανό να μην έχετε ξεχάσει ότι ο τίτλος ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2018 και πρόκειται για ένα νέο single player RPG και ταυτόχρονα το πρώτο first person shooter της Private Division. Το παιχνίδι δείχνει να συνδυάζει στοιχεία από το Borderlands και προσφέρει στον παίκτη τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις σε συγκεκριμένα σημεία. Όσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με πάσα επιφύλαξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*