Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή ημερομηνιών για τις επερχόμενες εκπτώσεις στο Steam

*
Οι εκπτώσεις στο Steam είναι οι κατάλληλη ευκαιρία για τους PC gamers να συμπληρώσουν τη συλλογή τους με ποιοτικούς τίτλους. Πρόσφατα η Valve αποκάλυψε αποκλειστικά σε developers, τις ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εκπτώσεις, όμως σιγά που κάτι τέτοιο θα παρέμενε μυστικό μέχρι τις δημόσιες ανακοινώσεις. Έτσι λοιπόν, το Steam Halloween Sale θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, ώρα Ελλάδας 19:00μμ και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου. Το Steam Autumn Sale θα αρχίσει την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, ώρα Ελλάδας 18:55μμ και θα διαρκέσει έως την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, ώρα Ελλάδας 19:55μμ. Τέλος, το Steam Winter Sale αρχίζει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ώρα 18:55μμ και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, ώρα 19:55μμ. Καλά ψώνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*