Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή μαρτυρά την ενσωμάτωση του Google Stadia στο Android TV και μια ‘hero device’

*
Η Google φαίνεται πως θέλει να επενδύσει αρκετά στο Android TV και όπως φαίνεται, το Google Stadia θα αποτελεί μέρος της πλατφόρμας τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με XDA Developers που είδαν μια σχετική παρουσίαση, η Google σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές στο κομμάτι του λογισμικού για την τηλεόραση και μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Φέτος, αναμένεται η ενσωμάτωση φράσεων στον Assistant, διαφημίσεις μέσα στο menu και ανασχεδιασμός του Play Store με την έλευση του Android 10.

Σε ότι αφορά την επόμενη χρονιά, θα δούμε το Google Stadia να ενσωματώνεται, ενώ αναμένεται και η κυκλοφορία μιας ‘hero device’ που θα προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς. Η Google ευελπιστεί πως θα έχει πάνω από 8.000 Android TV Apps διαθέσιμα μέχρι τα τέλη του 2020 και πάνω από 10.000 έως τα τέλη του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*