Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή παρουσιάζει πληροφορίες για μια δεύτερη Next-Gen κονσόλα Xbox

*
Σύμφωνα με πρόσφατη διαρροή η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια ακόμα Next-Gen κονσόλα Xbox πέρα το επερχόμενο Xbox Series X. Οι πληροφορίες αυτές τις παρουσίασε ο χρήστης του Twitter με την ονομασία “@XB1_HexDecimal.” Η νέα κονσόλα έχει την κωδική ονομασία “Lockhart” και πρόκειται για μια φτηνή έκδοση του Xbox Series X με λιγότερη ωστόσο δύναμη και ανάλυση 1080p ή 1440p.

Τα παραπάνω έγγραφα που παρουσίασε ο χρήστης αναφέρουν το Lockhart (μαζί με ένα Lockhart profiling mode που αφορά το developer kit του Xbox Series X), καθώς και άλλες κονσόλες σχετιζόμενες με το Project Scarlet. Μέχρι στιγμής το Lockhart είχε ακουστεί ως φήμη για μια από τις δύο επόμενες κονσόλες της Microsoft, μαζί με την πρώτη ονομασία Anaconda, η οποία μάλιστα βρίσκεται σαν εικόνα πάνω στην μητρική πλακέτα του Xbox Series X. 
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*