Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή παρουσιάζει το BioShock 4 ως αποκλειστικότητα του PlayStation

*
Οι fans της σειράς BioShock περιμένουν πως και πως τα νέα για το BioShock 4 και μια διαρροή παρουσιάζει το game ως αποκλειστικότητα στα συστήματα PlayStation. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε το 2019 από την 2K, αλλά είχε σημειωθεί από τότε πως δεν θα κυκλοφορήσει άμεσα. Πλέον, μετά από αρκετό καιρό χωρίς νέα, leaker σημειώνει πως το παιχνίδι αναμένεται μόνο στις κονσόλες της Sony, ενώ ο YouTuber Xbox Era τονίζει στο νεότερο video του πως από τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει πως δεν γνωρίζει αν αυτή τη στιγμή θα είναι πλήρως αποκλειστικό, ή αποκλειστικότητα ορισμένου χρόνου. Παρόλα αυτά, μέχρι σήμερα η 2Κ δεν έχει πει το παραμικρό και αναμένουμε με ενδιαφέρον αν έχει κρατήσει κάποια ανακοίνωση για τις ημέρες της E3 2021 που έρχεται κάθε μέρα και πιο κοντά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*