Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή περιεχομένου από επερχόμενο Harry Potter video game

*
Εδώ και λίγες ώρες, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα video που λέγεται ότι προέρχεται από ένα video game που έχει ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον Harry Potter. Αρχικά, τα περισσότερα μέσα μιλούσαν για φήμες, αλλά όπως επιβεβαίωσαν πηγές προσκέιμενες στο Eurogamer, το project είναι υπαρκτό και βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης. Στο παρακάτω video λοιπόν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε γνώριμες σκηνές από ταινίες του Harry Potter αλλά και τέρατα από τη spin-off σειρά Fantastic Beasts. Πρωταγωνιστής είναι ένας νεαρός μάγος που δεν αφήνει το ραβδί από τα χέρια του ενώ σε κάποιο σημείο παρουσιάζεται και ο character editor. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Εξαιρετικά νέα και δείχνει σε προχωρημένο επίπεδο στο leaked video!!Οι φήμες λένε επίσης , ότι το φτιάχνει η Avalanche Software για την WB games , θα είναι RPG με χαρακτήρα 5ετή μαθητή του Hogwarts , θα έχει εξερεύνηση σε γνώριμες (Forbidden Forest) και καινούργιες περιοχές , ανακάλυψη ''φανταστικών ζώων'' , craftάρισμα για potions και μπόλικα spells , μάχες με Dark Wizards (εξπέκτο πατρόνουμ :p) , Goblins και supernatural εχθρούς , θα επιλέγεις house και φίλους (θα διαλέξω Slytherin για evil path :p) και γενικά θα είναι μια εμπειρία ανεξάρτητη από τα βιβλία!!

      • evergrey
      • Πολυ καλο δειχνει.@paulgoun η Avalanche ειναι αυτοι που εχουν φτιαξει το Just Cause/Mad Max?

        • paulgouv
        • Avalanche Studios είναι του Mad Max...αυτή η ομάδα που λέει η φήμη έχει βγάλει κάποια Disney Infinity παιχνίδια..αρχικά πολλά άρθρα ανέφεραν και την Rocksteady των Arkham αλλά μάλλον δεν ισχύει...ίδωμεν :p

*