Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών για το Bleeding Edge της Ninja Theory (trailer)

*
Οι διαρροές προ E3 2019 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αυτή τη φορά τα νέα έχουν να κάνουν με το Bleeding Edge, το νέο 4vs4 combat action game της Ninja Theory. Πιο συγκεκριμένα διέρρευσε ένα video που ουσιαστικά μας συστήνει με το roster των χαρακτήτων. Nidhoggr, Gizmo, El Bastardo, Kulev, Daemon, Makuta, Buttercup, Miko, Maeve και Zero Cool είναι τα ονόματα των πρωταγωνιστών και όπως θα παρακολουθήσετε επικρατεί χάος επί της οθόνης.

Η πρώτη επαφή του κοινού με το παιχνίδι θα πραγματοποηθεί στις 27 Ιουνίου 2019, οπότε θα ξεκινήσουν οι δοκιμές της technical. Δεν έχει σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το Bleeding Edge, όμως με δεδομένο οτι η Ninja Theory ανήκει πλέον στο δυναμικό των Microsoft Studios, είναι ασφαλές να προβλέψουμε οτι προορίζεται για Xbox One και PC.


Λογικά, λεπτομέρειες θα δοθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 21:00 μμ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπους της Microsoft στην Ε3 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Το επόμενο βήμα μετά το ιδιαίτερο Hellblade είναι ένα Online χρατς-χρουτς?!?!?
      Περιμένω μαζική κατακραυγή για την Ninja Theory αν επιβεβαιωθεί το βράδυ το leak...

*