Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών για το Portal mode του Battlefield 2042 λίγο πριν το EA Play

*
Update
Κατά τη διάρκεια του ΕΑ Play 2021, η Electronic Arts επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Battlefield Portal, που θα γίνει διαθέσιμο την ίδια μέρα με την κυκλοφορία του Battlefield 2042. Σε αυτό θα έχουν πρόσβαση όλοι όσοι διαθέτουν EA Account, δίχως να απαιτείται να αγοράσουν το Battlefield 2042.



Θα υπάρχουν έξι κλασσικοί χάρτες. Battle of the Bulge και El Alamein από το Battlefield 1942, Arica Harbor και Valparaiso από το Battlefield: Bad Company 2, Caspian Border και Noshahr Canals από το Battlefield 3. Όλοι έχουν επαναδημιουργηθεί με την τελευταία έκδοση της Frostbite για να τρέχουν σε 4K@60fps. Επιπλέον, σε κονσόλες νέας γενιάς και PC θα υποστηρίζονται 128 παίκτες ταυτόχρονα. Ακόμα, το Battlefield Portal θα διαθέτει cross-platform play.

An infographic for Battlefield Portal, showing the maps, weapons, gadgets, and vehicles coming to Battlefield 2042’s new multiplayer mode.

Original
To Battlefield 2042 θα προσφέρει στους παίκτες μια νέα εμπειρία, το Battlefield Portal, ένα community-driven game mode creator. Τα νέα διέρρευσαν πριν την ώρα τους, μέσω μια ανάρτησης του Game Rant που τώρα έχει κατέβει.

To mode έχει δημιουργηθεί από τη Ripple Effect Studios, θυγατρική της EA, προηγουμένως γνωστή ως DICE Los Angeles και θα προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να παίζουν νέα modes του Battlefield που θα αναπτύξει η DICE αλλά και community-made modes υπό την επίβλεψη του studio. Ακόμα, οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους game modes, δίχως να βγαίνουν από το Battlefield 2042. Σε συνέντευξή του στο Game Rant, ο Christian Grass, γενικός διευθυντής της Ripple Effect Studios δήλωσε ότι μέσω του Portal θα προσφέρεται περιεχόμενο από διαφρετικούς τίτλους της σειράς Battlefield. Οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους όπλα, οχήματα, gadgets αλλά και χάρτες από τα Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 και Battlefield 3 προκειμένου να αναπτύξουν τις δικές τους δημιουργίες. Μάλιστα η Ripple Effect Studios έχει προβεί σε οπτική αναβάθμιση όλων των assets.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Game Rant θα δίνεται η ευκαιρία για δραστική αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής των μαχών. Οι παίκτες θα διαλέγουν το επιθυμητό game mode και στη συνέχεια θα καθορίζουν τους κανόνες. Ως παράδειγμα δίνεται η δυνατότητα μια ομάδα στρατιώτών από το Battlefield 1942 να πολεμήσουν ενάντια σε μαχητές από το Battlefield 2042. Πάντως υπάρχει ο περιορισμός ότι σε μία ομάδα δεν μπορούν να υπάρχουν μαχητές από διαφορετικά παιχνίδια. Επιπλέον δεν θα είναι δυνατή η χρήση gadgets διαφορετικών εποχών.

Επίσης, με το Portal Rules Editor οι χρήστες θα μπορούν να διαμορφώνουν εις βάθος τις δημιουργίες τους, χρησιμοποιώντας απλό προγραμματισμό. Οι διάφορες "μακροεντολές" που θα δημιουργηθούν θα είναι δυνατό να μοιραστούν με το σύνολο της κοινότητας των παικτών. Μάλιστα DICE και Ripple Effect Studios επιβεβαίωσαν ότι η υποστήριξη του Portal θα συνεχιστεί και μετά το λανσάρισμα, με προσθήκη επιπλέον περιεχομένου.

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*