Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαρροή πληροφοριών για το Skull & Bones της Ubisoft

*
Η Ubisoft έχει καθυστερήσει ιδιαίτερα τις ανακοινώσεις για το Skull & Bones και φαίνεται πως επιτέλους έρχονται κάποια πράγματα στην επιφάνεια. Ο Tom Henderson, που έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα αξιόπιστος ως προς τις πηγές του στη βιομηχανία, ανέφερε πως έμαθε νέες πληροφορίες. Στην αρχή οι παίκτες θα μπορούν να κατασκευάσουν μόνο μια σχεδία, ενώ στη συνέχεια μια μικρή βάρκα για να αρχίσουν τις εξερευνήσεις στην ανοιχτή θάλασσα.

Πριν μπουν στο πρώτο πειρατικό πλοίο θα κληθούν να μαζέψουν αρκετούς πόρους και να «χτίσουν» τη φήμη του χαρακτήρα τους, αλλά και να ολοκληρώσουν συγκεκριμένες αποστολές. Η πρόοδος θα εξαρτάται από τα χρήματα που συγκεντρώνουν από τις διάφορες αποστολές, αλλά και από τις επιθέσεις σε πλοία και οικισμούς. Ο τίτλος θα προσφέρει 5 κατηγορίες πλοίων ανάλογα με το μέγεθος και 3 κατηγορίες ως προς τη χρήση τους: μεταφορά φορτίου, μάχη ή εξερεύνηση. Στην πορεία του τίτλου, οι παίκτες θα μπορούν μάλιστα να τα αναβαθμίσουν σε διάφορες κατηγορίες. Τα γεγονότα του Skull & Bones θα λαμβάνουν χώρα στον Ινδικό Ωκεανό και σε μια φανταστική εκδοχή της Μαδαγασκάρης.


Οι χαρακτήρες μπορούν να κινούνται στα χερσαία τμήματα και να αλληλεπιδρούν με NPCs, αλλά χωρίς να υπάρχει δυνατότητα για μάχες με τα χέρια ή με όπλα. Το Skull & Bones ανακοινώθηκε στην E3 2017, ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2018, αλλά έχει υποστεί αρκετές καθυστερήσεις. Τον Σεπτέμβριο η Ubisoft ανακοίνωσε πως προχωράει σε αλλαγή της κατεύθυνσής του και με νέο creative director. Αναμένουμε να μάθουμε επίσημα νεότερες πληροφορίες μέσα στο 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Singapore

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*